gyerek holmik gyerekszoba bölcsi-ovi-iskola álomgyár álomgyár textilvilág függöny lakás, kert, ajándék  

Tudnivalók az interenetes vásárlással kapcsolatban

Általános információk

A mi2en webáruház üzemeltetője a mi2en Kft.
Cégjegyzékszámunk: 01-09-911881
Boltunk címe: 1028 Budapest, Hidegkúti út 102.
A Kft. Székhelye: 1028 Budapest, Templom utca 42.
Adószámunk: 14613629-2-41
Bankszámlaszámunk: 10918001-00000072-71840009
Telefonos elérhetőségeink: +36-20-2955065, +36-20-4524063, +36-20-9317066

A webáruházban történő vásárlás

Webáruházunkban mindenki vásárolhat, aki regisztrációval rendelkezik és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. Tájékoztatjuk, hogy megrendelése leadásával Ön automatikusan elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglaltakat.

A vásárláshoz szükséges regisztrációt Ön bármikor egyszerűen elvégezheti.

Felhívjuk figyelmét, hogy cégünk semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

A regisztráció során szükséges feltüntetnie számlázási és szállítási adatait, melyeket megrendelései során bármikor aktualizálhat, módosíthat. Fontos, hogy szállítási címnek olyan címet adjon meg ahol hétköznap munkaidőben át tudja venni a csomagot.

Megrendelni azon termékeinket tudja, amelyeket a rendelés során virtuális kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők.

Előfordulhat, hogy bizonyos termékek vonatkozásában honlapunkon ár nem található. Ez esetben a termék külön méretre legyártott, egyedi mérete miatt, árat csak e-mail, telefon vagy személyes egyeztetést követően tudunk adni.

Javasoljuk, hogy mielőtt elküldi megrendelését, minden esetben még egyszer ellenőrizze megrendelését.

A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe.

A megrendelés elküldésével és annak Társaságunk által történő visszaigazolásával a 17/1999. Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Társaságunk, mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között.

Szállítás - Átvétel

A felek között létrejött szerződés alapján Szállító köteles futárszolgálat útján a Vevő által megrendelt termékeket, a Vevő által megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben Vevő a megrendelt terméket személyesen kívánja átvenni, úgy Vevő köteles a termék elkészültét követő 14 napon belül a terméket Társaságunk üzletében átvenni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

Vevő köteles az általa megrendelt termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Személyes átvétel esetén a termék átvételekor köteles Vevő a termék vételárát kiegyenlíteni.

A megrendelt termékek kiszállítását a DPD Hungária Futárpostai Csomagküldő Szolgálat (Futárszolgálat) végzi.

Átvételkor a Vevő köteles a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a DPD Hungária Kft.-nek haladéktalanul bejelenteni. A vonatkozó jogszabályok alapján a Vevő kötelessége minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a Szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén Társaságunkkal szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.

A DPD Hungária Kft. ügyfélszolgálata:
1158 Budapest, Késmárk u. 14. fsz. 72.
Tel: 06-1/501-6204
Fax: 06-1/501-6214
e-mail: dpd@dpd.hu
web oldal: www.dpd.hu

Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje: munkanapokon 10-tól 18 óráig.

Készleten lévő termékeinkre ___ munkanapos szállítási határidőt vállalunk, amennyiben rendelését hétfőtől csütörtökig délután 16 óráig, pénteken délután 14 óráig leadja.

Amennyiben előreutalással fizet, úgy az átutalás számlánkra való beérkezésétől számítjuk a szállítási határidőt.

Egyedi megrendelés esetén a termék elkészítésének határidejét egyedileg határozzuk meg. Amint a termék elkészült, erről Önt haladéktalanul értesítjük.

Ha személyesen szeretné átvenni a megrendelt termékeket, úgy kérjük előzetesen egyeztessen időpontot velünk.

A futárszolgálat szállítási díja a megrendelt termék súlyának függvénye. Megrendelés esetén a szállítási költségekről a megrendelést követően tájékoztatjuk Önt.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a feltüntetett vételárak bruttó (Áfa-t is tartalmazó) árak.

Elállás joga

A 17/1999. számú Kormányrendelet alapján a Vásárlónak joga van a vásárlástól számított 8 munkanapon belül a vásárlástól elállni (elállási jog), amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

- az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami minden csomagolási és termékelemet tartalmaz, vagy eredeti csomagolásában, bontatlanul érkezik vissza Társaságunkhoz. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen minden esetben be kell jelenteni.

- az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor ? amennyiben a jelen pontban foglalt feltételek fennállnak- azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 8 munkanapon belül visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra.

- a visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, ezt a Megrendelőnek kell viselnie.

- amennyiben a terméket már használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen részünkre visszajuttatni, úgy nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért ebben az esetben azt az Ön költségére juttatjuk vissza Önnek.

Panaszok kezelése

Kérjük, hogy panaszával elsőként Társaságunkat keresse fel. Bízunk benne, hogy panaszát mindkét fél számára megnyugtató módon orvosolni tudjuk.

Fogyasztóvédelmi panaszaival az illetékes Fogyasztóvédelmi Hatósághoz, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesülethez, az egyes településeken működő civil fogyasztóvédelmi szervezetekhez, valamint a települési önkormányzatok jegyzőihez fordulhat.

Adatkezelés - Adatvédelem

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy az adatszolgáltatás önkéntes és a regisztráció bármikor visszavonható. Társaságunk a regisztrált személy kérésére, személyes adatait haladéktalanul törli a nyilvántartásából.

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél Társaságunkkal, mint alvállalkozó működik együtt (pl. kiszállítás). Ez esetben az alvállalkozó a Társaságunk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az alvállakozó jogsértéséből eredő kárért Társaságunk semmilyen felelősséget nem vállal. Vásárlóink adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A weboldal tartalma ? Szerzői jogok

A Weboldalon található tartalom Társaságunk szellemi tulajdonát képezi és Társaságunk előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen módon, így különösen sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

A termékek, termékleírások illetve a kapcsolódó képanyagok, és egyéb tartalmak kizárólag saját felhasználás céljából a számítógép merevlemezére menthetőek vagy kinyomtathatóak, azonban sokszorosításuk, másolásuk, adatbázisokban való szerepeltetésük, kereskedelmi forgalomba hozataluk Társaságunk írásbeli jóváhagyásunk nélkül szigorúan tilos.

Ezen feltételek megsértése esetén Társaságunk élhet a vonatkozó jogszabályokban foglalt jogaival, és polgári peres eljárás keretében követelheti a jogsértés megállapítását, követelheti a jogsértés abbahagyását, és felmerült kárának megtérítését.

Társaságunk felelősségének korlátozása

Társaságunk semmilyen módon nem felelős az alábbiakban felsorolt hibákból eredő károkért, bármilyen módon is következtek be, így különösen:

  • bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza a webáruház működését és a vásárlást,
  • a számítógép, a kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása,
  • bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése,
  • bármely szoftver nem megfelelő működése,
  • bármilyen programhiba, technikai hiba következményei.

Kérjük kiskorú látogatóinkat, hogy a weboldalt csak szülői felügyelet mellett használják! Bár a webáruház gyermekek számára is forgalmaz termékeket, nem célunk közvetlenül kiskorúak felé értékesíteni, sem kiskorúaktól információt gyűjteni.

A jelen jogi nyilatkozatban nem rendezett kérdésekben a hatályos jogszabályi előírásokban foglalt rendelkezések az irányadóak.

Társaságunk fenntartja a jogot jelen szerződési feltételeinek egyoldalú megváltoztatására, bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.

Csomagküldő tevékenység nyilvántartási számunk: